Wielewaalstraat 39b  010-3074612
Tandprothetische Praktijk Charlois

Kunstgebit Charlois

Bent u op zoek naar een nieuw kunstgebit en bent u woonachtig in Rotterdam Charlois? Dan is Tandprothetische Praktijk Charlois het juiste adres voor u. We helpen u graag aan een prachtig gebit, waardoor u weer zorgeloos kunt praten, eten en voluit glimlachen.

Van kunstgebit tot frameprothese: alles naar uw wens

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw kunstgebit, snappen wij dat u wil gaan voor topkwaliteit. In onze tandprothetische praktijk in Rotterdam Charlois bent u gegarandeerd van de allerbeste zorg en kwaliteit. Onze diensten lopen ver uiteen. Zo kunt u kiezen voor een volledig kunstgebit ofwel gebitsprothese, maar kunt u ook gaan voor een gedeeltelijk kunstgebit. Een gedeeltelijk kunstgebit is een passende optie wanneer u merkt dat een volledig kunstgebit niet goed blijft zitten of u nog een of meerdere tanden en/of kiezen over heeft. In dat geval kunt u gaan voor een gedeeltelijk kunstgebit door middel van een plaatje (plaatprothese), of een staalframe (frameprothese). Ook kunt u bij ons terecht voor kunsttanden of een gebit op implantaten (implantaatprothese), ook wel het klikgebit genoemd. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met ons wanneer u meer wil weten over de diverse mogelijkheden. Wij staan altijd voor u klaar met het beste vrijblijvende advies en uw eerste consult is altijd gratis.

Mijn kunstgebit is kapot. Wat nu?

Is uw kunstgebit kapot of zit het los? Geen paniek, ook hier kunnen wij u bij helpen. Onze tandprotheticus is namelijk ook opgeleid als tandtechnicus, en doordat wij onze eigen werkruimte hebben kunt u binnen korte tijd buiten staan met een stralend, compleet gebit.

Informeer snel naar de mogelijkheden

Onze praktijk bij u in de buurt

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zitten wij heel centraal in Charlois. U kunt onze praktijk zowel met het OV als met de auto bereiken. Kiest u voor het OV? Bus 70 rijdt vanaf Zuidplein in 4 minuten naar bushalte Wielewaalstraat. Na 1 minuut lopen vindt u onze praktijk aan uw rechterhand. Met de auto? Voor onze praktijk kunt u gratis parkeren.

Ook voor de deelgemeenten van Rotterdam zijn wij goed bereikbaar: woont u bijvoorbeeld in Feijenoord, Katendrecht, IJsselmonde of Lombardijen? Vanuit Rotterdam-Zuid bent u met de auto binnen 15 minuten bij onze praktijk, en gebruikmakend van het OV binnen 25 minuten.

Tot wel 100% van de kosten vergoed

Wanneer u gaat voor een nieuw kunstgebit, of onze praktijk bezoekt voor een gebitsreparatie: veel van deze kosten kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden namelijk zo’n 75 tot zelfs 100% van de kosten. Weet u niet zeker of uw zorgverzekeraar deze tandprothetische kosten dekt? Informeer uw bij uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden van uw verzekering.