Wielewaalstraat 39b  010-3074612
Tandprothetische Praktijk Charlois

Behandeling

Om allerlei reden kunnen eigen tanden en kiezen verloren gaan. In onze praktijk zien we dagelijks patiënten die al jaren niet meer bij de tandarts komen, of door een operatie hun eigen gebit moeten laten trekken. De redenen zijn uiteenlopend. Maar een oplossing is er altijd. Afhankelijk van uw situatie en persoonlijke wensen zorgt Tandprothetische Praktijk Charlois voor een passende gebitsreconstructie.

Altijd een behandelplan

U kunt zonder doorverwijzing bij ons terecht voor een vrijblijvend een kosteloos eerste gesprek. We bekijken de situatie in de mond en geven we u een eerlijk advies mee. Voordat u definitief kiest voor een behandeling, krijgt u van ons een behandelplan. Op basis daarvan vragen wij een machtiging aan bij uw zorgverzekeraar. Pas als die machtiging is afgegeven, starten wij de behandeling.

Hoe verloopt de behandeling?

Er worden metingen verricht en afdrukken gemaakt van uw beide kaakdelen. Aan de hand van uw wensen worden de kleur en de vorm van de te gebruiken tanden bepaald. Dan wordt eerst een proefprothese uitgeprobeerd.

Na eventuele verbeteringen wordt de prothese (af)gemaakt en geplaatst. Bij een nacontrole wordt de pasvorm nogmaals gecontroleerd en als er geen klachten zijn komt u na een jaar terug voor de reguliere controle.