Wielewaalstraat 39b  010-3074612
Tandprothetische Praktijk Charlois

Reparatie kunstgebit

Is uw kunstgebit kapot of verouderd? Wij repareren uw prothese snel en vakkundig. Met een tandtechnisch laboratorium in huis kunnen we snel handelen. Tandprothetische praktijk Charlois is gespecialiseerd in het maken en repareren van alle soorten kunstgebitten. Voor de meest gecompliceerde gevallen kunt u bij ons terecht. Meestal is de reparatie klaar terwijl u wacht, maar u kunt ook op een later moment terugkomen. Een kapot, gescheurd kunstgebit repareren hoeft niet lang te duren!

Uw kunstgebit of prothese kan stuk gaan door onder andere:

  • Een slechte pasvorm
  • Slijtage
  • Overbelasting van mechanische werking op het gebit
  • Het losraken van een tand of kies
  • Poreusheid van de kunststof
  • Het laten vallen van uw kunstgebit

Neem contact met ons, wij helpen u verder


Reparatie aan uw kunstgebit valt binnen u basisverzekering!

Het is niet verstandig om te lang met een breuk of scheur in de prothese te blijven lopen, aangezien de schade dan alleen maar verergert. Wij raden het zelf lijmen van de prothese ten zeerste af. Dit zorgt er namelijk voor dat de tandprotheticus uw prothese niet meer goed kan repareren. Bij een specialist is het bovendien snel gedaan, en helemaal niet duur. Wist u dat alle reparaties van uw volledige kunstgebit voor 90% binnen de basisverzekering vallen?

Wacht dus niet als u een kapot kunstgebit heeft

Wij helpen u graag en repareren uw kunstgebit vaak al terwijl u wacht! Wij staan altijd voor uw klaar, als u meer wil weten over de mogelijkheden binnen onze praktijk.