Wielewaalstraat 39b  010-3074612
Tandprothetische Praktijk Charlois

Ontevreden over uw kunstgebit?

Bent u ontevreden over uw behandelaar? Dat is natuurlijk vervelend. Vooral omdat het krijgen van een kunstgebit heel persoonlijk is. Goed contact met een professionele behandelaar is daarin heel belangrijk. De juiste behandelaar zorgt ervoor dat u de juiste zorg krijgt en u binnen korte tijd een kunstgebit op maat heeft. Of u helpt met een andere tandprothetische kwestie.

Wij vinden de juiste oplossing voor u!

Het vinden van een juiste behandelaar voor uw kunstgebit of andere tandprothetische kwestie kan een ding zijn. Tot nu, want wij helpen u in onze praktijk graag verder. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat u door een gecertificeerde tandprotheticus wordt geholpen. Zoals u dit leest op onze site, is dit bij ons het geval.

Laat uw gebit nu controleren door een professional


Expert opinion aanvragen

Daarnaast is het belangrijk dat u zich comfortabel en begrepen voelt. Mocht dit niet het geval zijn en komt u er niet uit met uw eigen behandelaar, helpen wij u graag. U kunt altijd bij ons terecht voor een second opinion. Wij kijken dan met een objectieve, eerlijke blik naar uw probleem en helpen u waar mogelijk verder. Zo weet u zeker dat u met een tevreden gevoel de praktijk uitloopt!

Meer lezen over wat wij voor u kunnen betekenen doet u hier. Neem vooral contact met ons op als u er niet helemaal uitkomt, of andere vragen heeft. Wist u trouwens dat zo’n 75% tot 100% van de kosten die u bij ons maakt meestal worden vergoed door uw basisverzekering? Loop dus niet door met uw klachten, wij helpen u graag.